Pajisje për pastrimin e tubave

Pajisje për pastrimin e tubave

Përshkrimi

1019003
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Pajisje për pastrimin e tubave
Device for washing hoses

Artikulli Lidhëse stabile Dimensionet
LxHxB [mm]
Pesha
[kg]
Nr. i artikullit
*pajisja për pastrim ∅52=C 235x220x270 6.4 1019003


Materialet:

  • aliazh alumini për përzierje
  • aliazh alumini për derdhje 
  • puthitësat nga goma e qëndrueshme në vajra dhe derivate

11 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0