Tub fleksibil për sistem të përhershëm INOX 21,7 - 1/2

Tub fleksibël për sisteme të përhershme INOX 21,7 - 1/2

Tub fleksibil për sistem të përhershëm INOX 21,7 - 1/2

Përshkrimi

0102001
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Tub fleksibël për sisteme të përhershme INOX 21,7 - 1/2

Gjatësia 50 cm, fileta femërore në të dy anët, lidhëse nga materiali inox dhe me mbështjellës mbrojtës në formë rrjete po ashtu nga materiali inox, që lidhë valvulën e pluhurit më pipëzën e rrjetit për shuarjen e zjarrit.

1 produkt tjetër në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj