Tub fleksibil për sistem të përhershëm INOX 21,7 - 3/4

Tub fleksibil për sistem të përhershëm INOX 21,7 - 3/4

Tub fleksibil për sistem të përhershëm INOX 21,7 - 3/4

Përshkrimi

0102002
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Tub fleksibil për sistem të përhershëm INOX 21,7 - 3/4

Gjatësia 50 cm, fileta femrore në të dy anët, lidhëse nga materiali inox dhe me mbështjellës mbrojtës në formë rrjete po ashtu nga materiali inox, që lidhë valvulen e pluhurit më pipëzën e rrjetit për shuarjen e zjarrit.

1 produkt tjetër në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj