Tub shkarkimi EPDM 5m, me presion të lartë

Tub shkarkimi EPDM 5m, me presion të lartë

Tub shkarkimi EPDM 5m, me presion të lartë

Përshkrimi

0120073
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Tub shkarkimi EPDM 5m, me presion të lartë

Tub shkarkimi EPDM, me presion të lartë dhe me levë për ndërprerjen e rrjedhës se gazit, për aparata zjarrfikës CO2 me rrota, me dorezë druri. Duke ofruar mbrojtje kundër elektricitetit statik, ne përputhje me standardin EN 1866.

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj