Tub i thellë për aparate për shuarjen e zjarrit me pluhur 1 kg I ri

Tub i thellë për aparate për shuarjen e zjarrit me pluhur 1 kg

Tub i thellë për aparate për shuarjen e zjarrit me pluhur 1 kg

Përshkrimi

0122002
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Tub i thellë për AZ më pluhur 1kg

Tub i thellë  më gjatësi L=20cm dhe L=50cm, me diametër D=16mm, për aparate portative për shuarjen e zjarrit, 1kg pluhur.

Krahaso 0