Ujëhedhës me ventil sferik

Ujëhedhës me ventil sferik

Përshkrimi

1012505
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Ujëhedhës me ventil sferik


Madhësia Lidhseja Dim. I Ød [mm] Dim. II Ød [mm] Gjatësia L [mm] Pesha Standardi Nr. artikullit
Ø52 Ø52=C 12 9 410 1,4 DIN 14365 1012505
Ø75 Ø75=B 22 16 500 2,6 DIN 14365 1012507

Ujëhedhësi (fiskaja) është i pajisur me ventil sferik, pjesë kryesore e të cilëve është një sferë me turbulator. Leva për hapje / mbyllje ka tre pozicione siç mund të shihet edhe nga fotot.


Materialet:
- aliazh alumini– përzirje kualitative
- aliazh alumini – derdhje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate
- gjatësia e tubit dhe shtojca nga poliamidi

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0