Ujëhedhës i zakonshëm

Ujëhedhës i zakonshëm

Përshkrimi

1012501
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Ujëhedhës i zakonshëm

Madhësia Lidhëse
stabile
Dim.ujëhedhësit Ød [mm]
Gjatësia p.I | Gjatësia p.II
Gjatësia
L [mm]
Lartësia
[mm]
Pesha
[kg]
Nr. artikullit
Ø 25 Ø 25=D 6 4 245 56 0.18 1012501
Ø 52 Ø 52=C 12 9 380 98 0.96 1012502
Ø 75 Ø 75=B 22 16 410 126 1.75 1012503

 

Materialet:
- aliazh alumini– përzirje kualitative
- aliazh alumini – derdhje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate
- dorez me mbeshtjellës nga materiali PVC

Madhësitë, dizajnet dhe materialet tjera (të derdhura, PN 10, puthitësit, unazat mbrojtëse etj.), sipas porosisë.

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0