Ujëhedhës me ventil sferik dhe tub nga plastika

Ujëhedhës me ventil sferik dhe tub nga plastika

Përshkrimi

1012576
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Ujëhedhës me ventil sferik dhe tub nga plastika

Madhësia Lidhësja stabile Dim. ujëhedhësit Ød [mm]
Shtesa p.I   |  Shtesa p. II
Gjatësia
L [mm]
Lartësia
H [mm]
Pesha
[kg]
Standardi Nr. atikullit
Ø25 Ø25=D 6 4 290 100 0.5 DIN14365 1012576
Ø52 Ø52=C 9 16 440 135 1.2 DIN14365 1012527


Trap-valve branch pipes with plastic tube
            mbyllur                                          hapur - vrushkull i plotë                        hapur - vrushkull spërkatje

Këta ujëhedhës (fiskaja) janë të pajisur me ventil sferik pjesë kryesore e të cilëve është një sferë me turbulator. Leva për hapje / mbyllje ka tre pozicione siq mund të shihet edhe nga fotot.

Materials:
- aliazh alumini– përzirje kualitative
- aliazh alumini – derdhje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate
- gjatësia e tubit dhe shtojca nga poliamidi

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0