Ujëhedhës universal UR-RP

Fiskajë Universale UR-RP

Përshkrimi

1012515
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Fiskajë Universale UR-RP

Madhësia stabile Dim.ujëhedhësit Ød [mm]
Gjatësia p.I | Gjatësia p.II
Gjatësia
L [mm]
Lartësia
[mm]
Pesha
[kg]
Nr. artikullit
Ø 52 Ø 52=C 21 9 425 135 2.1 1012515
Ø 75 Ø 75=B 21 16 455 165 2.6 1012568

 
Tek fiskajat universale me levizjen e kokës dhe shtesave tjera  mund të fitoni vrushkuj të ndryshëm të ujit:

a) jet                c) jet-curtain
b) shower          d) shower-curtain

Materialet:
- aliazh alumini– përzirje kualitative
- aliazh alumini – derdhje kualitative
- puthitësit – produkte gome rezistente në vajra dhe derivate
- dorez me mbeshtjellës nga materiali PVC

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0