Ujëhedhës TURBO UNIVERZAL

Ujëhedhësi Turbo Univerzal përdoret për shuarjen e zjarrit, me ujë në formë vrushkulli të plotë, vrushkull në formë mjegulle ose duke formuar një perde uji.

Përshkrimi

1012528
Produkt i ri
 
Përshkrimi

UJËHEDHËS TURBO UNIVERZAL

ArtikulliLidhsjaGjatësia
L [mm]
Lartësia
H [mm]
Pesha
[kg]
Item No.
T. univerzØ52=C3102502.41012528TURBO UNIVERZAL branch
           vrushkull i plotë                          vrushkull mjegull                        perde uji

Ujëhedhësi Turbo Univerzal përdoret për shuarjen e zjarrit me ujë duke krijuar një vrushkull të plotë, vrushkulli në formë mjegulle ose perde uji. Për dallim nga ujëhedhësit e zakonshëm për shkak të një tipari

Krahasuar me ujëhedhësit e zakonshëm, e veçanta e këtij ujëhedhësi është formimi i një vrushkulli uji në formë unazore, e cila shumë lehtë në mënyrë perfekte mund të përshtatet nga vrushkulli plotë, nëpërmjet vrushkullit në formë mjegulle uji deri te në formimin e një perdeje uji. Hapja e rrjedhës së ujit bëhet me ndihmën e një valvule sferike.

Përmes dhëmbëve në unazën rregulluese, krijohet një rreze e përbërë nga pika shumë të imta uji.

Efikasiteti optimal arrihet nën një presion prej 0,5 MPa dhe rrjedhje uji deri në 300 l/min. Në bazë të kërkesës, rrjedha e ujit mund të vendoset fabrikisht, të jetë ndërmjet 100 dhe 300 l/min.

Materialet:

-      Aliazh alumini – aliazh për derdhje

-      Aliazh aluminit – aliazh për përzierje

-      Aliazh bakri për përzierje

-      Puthitësit nga gomë e qëndrueshme

9 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0