Galvanized Clamp 2 1/2"

Unazë/shellne shtërnguese e galvanizuar

Unazë/shellne shtërnguese e galvanizuar për lidhjen e tubave (gypave) për shuarjen e zjarrrit

Përshkrimi

Produkt i ri

1,44 €me TVSH

Në-stok

- +

 
Përshkrimi

Unazë/shellne shtërnguese e galvanizuar 1" - 3"

Shërben për lidhjen tubave për shuarjen e zjarrit me diametër 1" - 3". Lidhja e tubave është shumë më përshtatshme dhe më e thjeshtë se sa lidhja klasike me tel.

1 produkt tjetër në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj