Valvulë për AZ 3kg / 3l, pluhur / shkumë I ri

Valvulë për AZ 3kg / 3l, pluhur / shkumë

Valvulë për AZ 3kg / 3l, pluhur / shkumë

Përshkrimi

0119021
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Valvulë për aparat zjarrfikës 3kg / 3l, pluhur / shkumë

Valvulë për aparat zjarrfikës, pluhur / shkumë me hyrje 30 x 1,5mm, dalje 1/4", me manometër dhe mekanizëm sigurie. Filetat e manometrit M 10 x 1, presioni 18 bar (600C), presioni testues 27 bar.

17 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0