Valvulë për aparat për shuarjen e zjarrit 6-12kg/6-9l, me pluhur/shkumë

Valvulë për aparate për shuarjen e zjarri me pluhur 6-12kg dhe shkumë 6-9l

Përshkrimi

0119023
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Valvulë për aparate për shuarjen e zjarit 6-12kg / 6-9l, pluhur / shkumë

Valvulë për aparat zjarrfikës, pluhur / shkumë me hyrje 30 x 1,5mm, dalje 1/4", me manometër dhe mekanizëm sigurie. Filetat e manometrit M 10 x 1, presioni 18 bar (600C), presioni testues 27 bar.

17 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0