Valvulë për AZ 1-2kg / 1-2l, pluhur / shkumë

Valvulë për AZ 1-2kg / 1-2l, pluhur / shkumë

Përshkrimi

0119026
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Valvulë për AZ 1-2kg / 1-2l, pluhur / shkumë

Valvulë për aparat zjarrfikës, pluhur / shkumë me hyrje 30 x 1,5mm, dalje 1/8", me manometër dhe mekanizëm sigurie. Filetat e manometrit M 10 x 1, presioni 18 bar 600 oC, presioni testues 27 bar.

17 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0