Valvulë për AZ inox / pluhur dhe shkumë 30x1,5mm

Valvulë për AZ inox / pluhur dhe shkumë 30x1,5mm

Valvulë për AZ inox / pluhur dhe shkumë 30x1,5mm

Përshkrimi

0119125
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

- +

 
Përshkrimi

Valvulë për AZ inox / pluhur dhe shkumë 30x1,5mm

Valvulë për AZ inox / pluhur dhe shkumë 30x1,5mm, me matës presioni të sigurisë për lirimin e mekanizmit.

17 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj