Valvulë për mbushje me ajër

Valvulë për mbushje me ajër

Valvulë për mbushje me ajër

Përshkrimi

0111000
Produkt i ri

0,00 €me TVSH

Nuk e kemi më këtë produkt në depo
 
Përshkrimi

Valvulë për mbushje me ajër

Për aparata zjarrfikës për aplikim lokal dhe aparata zjarrfikës për montim në tavan.

2 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0

S'ka produkte

Për t'u përcaktuar Livrimi
0,00 € TVSH
0,00 € Gjithsej

Çmimet janë me TVSH

Paguaj