Aparat 'Body Shower' 6 l

Aparat portativ për trajtimin fillestar të djegieve termike dhe kimike. Ena është e punuar me një tegel të vetëm saldimi, kurse pjesa e brendshme e aparatit është e veshur me një shtresë plastike.

Përshkrimi

0501073
Produkt i ri
 
Përshkrimi

Aparat portativ 6l, për trajtimin fillestar të djegieve

Aparat portativ për trajtimin fillestar të djegieve termike dhe kimike. Ena është e punuar me një tegel të vetëm saldimi, kurse pjesa e brendshme e aparatit është e veshur me një shtresë plastike.

Aparati është i pajisur me manometër dhe valvulë sigurie. Është i mbushur me ujë me tretësirë sterile për përdorim te njerëzit. Mbajtësi metalik është i përfshirë. Uji ka kapacitet për të ftohur dhe larguar intensitetin e nxehtësisë në lëkurën e prekur, ndërsa agjenti antiseptik kompleton me veprimin e tij mikrobicid, parandalimin e kontaminimit deri në transportimin e individit për ndihmë të mëtutjeshme mjekësore.

Për më tepër, agjenti antiseptik ofron siguri shtesë të ujit të pijshëm pë përdorim në lëkurën e dëmtuar. Produkti përdoret si shuarës lehtësisht edhe nga vetë personi i lënduar. Synohet ekskluzivisht për lehtësim të menjëhershëm dhe nuk është një metodë e shërimit dhe trajtimit të djegieve.

 
Karakteristikat
Kapaciteti 6 l
Lloji i aparatit zjarrfikës Me presion të përhershëm
Lënda shuarëse Ujë me një solucion steril
Temperatura e operimit 0°C deri 60°C
Miratimet (certifikimet) EN 15154-3
Koha mesatare e zbrazjes 35 s
Ngjyra RAL 9010
Pesha e përafërt bruto 9,80 kg
Dimensionet e përafërta 550 x 160 mm
Të dhënat e paketimit Atomic Carton Box

30 produkte tjera në të njëjtën kategori

Krahaso 0